Louis Vuitton-väskor

Tycker du om Louis Vuitton? Då ska du ta en titt på deras exklusiva väskor. Detta är ett franskt företag som grundades 1854 och är ett av världens äldsta modehus. De tillverkar både skor och smycken men det är väskorna som är märkets specialitet. I sina kollektioner samarbetar de ofta med stora världskändisar som den brasilianska modellen Giselle Bündchen och modekreatören Marc Jacobs. Deras väskor säljs endast i företagets egna butiker, i Sverige kan du köpa en LV-väska i butiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm eller beställa online. I väsksortimentet ingår allt från aftonväskor till ryggsäckar.

Louis_Vuitton_-_ParisVarför Louis Vuitton?

Varför har märket blivit så speciellt och eftertraktat? Förutom att många anser väskorna som snygga är de också mycket praktiska och designade för sitt ändamål. Louis Vuitton själv arbetade för Napoleon III hustru Kejsarinnan Eugénie av Frankrike. Hon reste mycket och Vuitton lärde sig hur en praktisk och samtidigt snygg väska bör se ut. Det var under tiden som han arbetade för kejsarinnan som han designade sin första väska. Materialen om används i tillverkningen är av bästa kvalitet, vilket gör att väskorna både är hållbara och har en hög prislapp. Alla kändisar som bär märket gör det både mer attraktivt samtidigt som priserna trissas upp ytterligare. Vill du också ha en LV-väska men känner att du inte har råd? På Advisas Facebook har du möjlighet att enkelt få beviljat ett lån upp till 400 000 kr. Vad sägs om en handväska designad som en klassisk koffert som modellen Boite Promenade eller den läckra lilla rosa Petite Mall?

Shoppa som kändisarna

Det är inte bara internationella stjärnor som tycker om Louis Vuitton, även våra svenska kändisar väljer Louis Vuitton. Prinsessan Madeleine är känd för att bära och välja exklusiva väskor och hon är mycket förtjust i just Louis Vuitton. Den begåvade skådespelaren Alicia Vikander har tack vare sina framgångar blivit ansiktet utåt för märket. Hon bär ofta deras kläder på galor och på röda mattan och har medverkat som modell i kampanjer. Den svenska glamourmodellen Victoria Silvstedt är en annan som ofta syns med en LV-väska hängande över axeln eller bärande i handen. Om du själv skulle vilja äga en väska från märket ska du alltså bege dig till Birger Jarlsgatan i Stockholm eller beställa online. För dig som bor närmare Danmark kan det vara lämpligare att besöka deras butik på Amagertorv 2 i Köpenhamn. Om du får syn på en billig Louis Vuitton-väska på nätet och tänker slå till direkt, ska du tänka dig för ytterligare en gång. Är väskan riktigt billig är det förmodligen en kopia. En äkta LV-väska kostar runt 4500 kr för en liten clutch och den populära modellen Neverfull ligger på runt 10 000 kr.